
Gräddig tofugryta med röd curry 2 portioner
150 g fast tofu
1 liten gul lök
1 vitlöksklyfta
1 liten röd paprika
1 dl haricot verts
1,5-2 dl havregrädde
0,5-1 tsk röd currypasta
1 tsk ketchup
salt, svartpeppar
Strimla löken och finhacka vitlöken. Fräs det i lite olja tills löken blivit mjuk. Strimla paprikan och tofun och låt det fräsa med löken. I med havregrädde, haricot verts och röd currypasta och låt koka på svag värme några minuter. I med lite ketchup för att grytan ska bli lite sötare och smaka av med salt och peppar. Servera med basmatiris och en majssallad. (majs+sweet chili sås+äppelcidervinäger+salt+svartpeppar)
Verkar jättegott!
SvaraRaderaLagade precis detta recept, blev underbart gott!
SvaraRadera