lördag 16 augusti 2008


Bra saker med Heidelberg:
Sojaglass med pistagesmak!
Hummustallrik med falafel.
Indiska snabbmatsrestauranger.
Pastejer! Just nu äter jag sojapalägg "wie Leberwurst". Lecker!
Sojayoghurt med körsbärssylt.

Mindre bra saker med Heidelberg:
Värdelös mat i mensorna.
Att tjejen som jag hyr studentrummet av har tagit med sig all köksutrustning.
Sällan sojamjölk pa stadens kaféer.

7 kommentarer:

  1. Tack igen. Idag bjöd jag på lunch med din morotssoppa (+ vitlöksbröd) och den lyxiga chokladkakan.

    Sven

    SvaraRadera
  2. sara, du musst unbedingt den kichererbsen-ingwer-brotaufstrich von alnatura probieren! so sieht's aus: http://images.ciao.com/ide/images/products/normal/521/product-2649521.jpg
    ich hab ihn jedenfalls sehr gemocht!

    SvaraRadera
  3. hmm, vielleicht muss ich die adresse teilen: http://images.ciao.com/ide/images/
    products/normal/521/product-2649521.jpg

    SvaraRadera
  4. Kul att läsa om dina tyska äventyr. Du verkar ha det fint! Här hemma laddas det för kursstart. Ses snart!

    SvaraRadera
  5. Wie lustig - habe gerade im Internet nach leckeren Rezepten gesucht und dabei deine Seite gefunden. Wollte dir nur sagen: es gibt sehr wohl "köksutrustning" i Heidelberg, t. ex. hemma hos mig! Vad sägs om att testa dina recept i mitt kök?
    Hör gärna av dig! Ulrike aus der Altstadt (0176/23748931)

    SvaraRadera
  6. I Berlin åt jag med hasselnötssmak. Underbart gott! Roligt att kunna få kulglass också!

    SvaraRadera