Vilket fint och peppigt uppslag! Grymt snygg bild på cheesecaken. Och det blir nog till att prova "äggsalladen" här i krokarna till helgen. Glad påsk! /vB
Jag gillar verkligen din blogg. Den inspirerar mig mycket, trots att jag "bara" är vegetarian. Jag tycker dock att alla vegetarianer/allätare ska köpa ekologiska ägg istället för frigående. De får gå ute under sommaren (till skillnad från frigående) samt att de är 6-7 höns per kvm, till skillnad från 7-9. Vilka ägg man "borde" köpa kanske inte passar på en vegansk blogg, men jag antar och hoppas att det är många andra som också läser den.
Av någon anledning var jag i krokarna av Söderhamn och läste just den krönikan! Skitbra!
SvaraRaderaVilket fint och peppigt uppslag! Grymt snygg bild på cheesecaken. Och det blir nog till att prova "äggsalladen" här i krokarna till helgen.
SvaraRaderaGlad påsk!
/vB
Jag gillar verkligen din blogg. Den inspirerar mig mycket, trots att jag "bara" är vegetarian. Jag tycker dock att alla vegetarianer/allätare ska köpa ekologiska ägg istället för frigående. De får gå ute under sommaren (till skillnad från frigående) samt att de är 6-7 höns per kvm, till skillnad från 7-9. Vilka ägg man "borde" köpa kanske inte passar på en vegansk blogg, men jag antar och hoppas att det är många andra som också läser den.
SvaraRaderaTack för en bra blogg!
Kanonkrönika. Du är en av mina hjältar i djurrättssverige! Keep on keepin´ on!
SvaraRaderacheesecaken ser så fantastiskt god ut! jag ska ta och laga den någon dag. :)
SvaraRaderaBra skrivet :)
SvaraRaderaI like it! Bra skrivet och härliga bilder som alltid.
SvaraRaderaJo, verkligen, cheesecaken ser otrolig ut. Ska göra den nu på påsklovet, fast både vegan och glutenfri. spännande.
SvaraRadera