tag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post160745463642301838..comments2023-10-28T11:15:53.621+01:00Comments on Veganvrak: Senapssill utan sill + den lilla vargens senapSara Rudenmohttp://www.blogger.com/profile/14241817233239051462noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-82876492479577003502010-12-16T15:35:51.577+01:002010-12-16T15:35:51.577+01:00koka inte auberginen, salta av det och stek den mj...koka inte auberginen, salta av det och stek den mjuk men inte sladdrig istället, bara ett tips, mycket godare med lite tuggmotstånd.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-24170070130216092842009-12-24T11:12:05.746+01:002009-12-24T11:12:05.746+01:00Tack for receptet - blev delikat! Jag andvande ste...Tack for receptet - blev delikat! Jag andvande stekta skogs-champinjoner istallet for aubergine. Jag tror nastan allt som laggs i den sasen blir gott! :)<br /><br />Here's to a cruelty-free Christmas!Henrik Melinhttps://www.blogger.com/profile/00165541344476808095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-42323254218782598402009-12-18T22:06:52.544+01:002009-12-18T22:06:52.544+01:00sillen är en jävla killer! gjorde den förra helgen...sillen är en jävla killer! gjorde den förra helgen o ska göra den imorn igen. o det bästa är att den verkligen smakar bättre än vanlig sill, som jag älskade förr.Jennocidenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-73240092437988169672009-11-24T21:45:47.071+01:002009-11-24T21:45:47.071+01:00Hej! Sillen låter jättespännande och ska absolut t...Hej! Sillen låter jättespännande och ska absolut testa den. Undrar bara en sak, hur länge på ett ungefär tror du den håller om man har den försluten i kylen?idanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-14962077207813251472009-06-20T10:00:18.846+01:002009-06-20T10:00:18.846+01:00Blev jättegott! Provade med champinjoner också, bl...Blev jättegott! Provade med champinjoner också, blev fint det med.Kristinahttps://www.blogger.com/profile/08893853381670622271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-89259606945369683052009-06-19T17:25:14.112+01:002009-06-19T17:25:14.112+01:00Sillen blev riktigt god, jag har rekommenderat båd...Sillen blev riktigt god, jag har rekommenderat både sillen och din blogg till alla mina arbetskamrater och vänner.Charles-Michelnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-59867247249405631072008-12-19T19:58:00.000+01:002008-12-19T19:58:00.000+01:00Ser otroligt god ut! Jag älskar senapssill men i å...Ser otroligt god ut! Jag älskar senapssill men i år ska jag nog prova en sill utan sill, det passar även min bror som är vegan och som jag brukar ha problem att hitta ersättningar åt! Tack för att du delar med dig av alla dessa underbara recept!<BR/><BR/>/BitteAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-76918220199013338672008-12-03T21:10:00.000+01:002008-12-03T21:10:00.000+01:00This sounds perfect for our Christmas table - we h...This sounds perfect for our Christmas table - we have family members coming over at our house for a vegan Christmas eve, and I know they love sinappisilli. Thanks for the recipe!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-36930885780262214572008-12-03T16:22:00.000+01:002008-12-03T16:22:00.000+01:00Sist efterrättsbordet menade jag såklart.Sist efterrättsbordet menade jag såklart.Sara Rudenmohttps://www.blogger.com/profile/14241817233239051462noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-68298916623471769482008-12-03T11:08:00.000+01:002008-12-03T11:08:00.000+01:00Tack för snabbt svar. Jag ska kolla runt bland fam...Tack för snabbt svar. Jag ska kolla runt bland familj och vänner om det är fler som vill följa med. /MariaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-76964104179193032702008-12-02T23:30:00.000+01:002008-12-02T23:30:00.000+01:00Maria: Barn är varmt välkomna! Julbordet öppnar kl...Maria: Barn är varmt välkomna! Julbordet öppnar kl 16 och det börjar med glögg och pepparkakor, sedan dukas förrättsbordet upp och efter det varmrättsbordet och så sist julbordet. Så vill man komma så ska man vara där kl 16! Sittningen pågår till kl 21 eller tidigare beroende på när man ätit färdigt.Sara Rudenmohttps://www.blogger.com/profile/14241817233239051462noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-23647796098785714672008-12-02T21:45:00.000+01:002008-12-02T21:45:00.000+01:00Hej, jag kommer gärna på julbordet på GH. Undrar o...Hej, jag kommer gärna på julbordet på GH. Undrar om det är okej att ta med sig barn? Jag har en dotter som är åtta år som jag gärna tar med mig på veganjulmiddag. Såg att det startar från kl 16, hur sent kan man komma, hur länge har ni öppet? Behöver man boka bord eller kan man bara dyka upp?<BR/><BR/>/mariaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-77746901540252309932008-12-02T21:02:00.000+01:002008-12-02T21:02:00.000+01:00Låter jätte spännande. Ska testa detta!Låter jätte spännande. Ska testa detta!Anonymousnoreply@blogger.com