tag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post1803371899156274379..comments2023-10-28T11:15:53.621+01:00Comments on Veganvrak: Aufstriche und mehrSara Rudenmohttp://www.blogger.com/profile/14241817233239051462noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-67184188332852238382008-02-22T13:20:00.000+01:002008-02-22T13:20:00.000+01:00Vet att jag skriver långt efter denna publicering ...Vet att jag skriver långt efter denna publicering men är väldigt nyfiken på Tartex och sånt. Jag var en riktig sucker för leverpastej när jag var liten, men med åren har jag blivit allt mer äcklad av vad det är jag verkligen äter. Tyvärr. <BR/><BR/>Har du någon erfarenhet av om Tartex naturell smakar som leverpastej? Eller vilken är mest lik annars? Skulle bli jätteglad för svar så fort som möjligt :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-35030045945786442522007-03-07T13:27:00.000+01:002007-03-07T13:27:00.000+01:00Jag skulle tippa på att det går med vanlig maizena...Jag skulle tippa på att det går med vanlig maizena och vaniljsocker, för det är ju det de där puddingpulvren består av. Majsstärkelse och aromer. Jag filar just nu på ett Käsekuchenrecept, det kommer kanske till helgen!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-19380628297409537412007-03-07T12:33:00.000+01:002007-03-07T12:33:00.000+01:00Aha, du är också en sån som gillar käsekuchen. Had...Aha, du är också en sån som gillar käsekuchen. Hade för några veckor sedan diskussion med Jessica mat och blommor om vad man kan använda som ersättning när man inte får tag på de fantastiska påsarna. =)Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-28424069549146846382007-03-05T09:39:00.000+01:002007-03-05T09:39:00.000+01:00Anonym: Nej, det gör det inte. I de pastejer jag f...Anonym: Nej, det gör det inte. I de pastejer jag fick var det bara naturliga ingredienser och de flesta var dessutom ekologiska. Jag är egentligen inte så jätteintresserad av köttliknande veganprodukter, men jag tycker att det är bra att de finns så att folk lätt kan byta ut vanliga produkter mot vegandito. <BR/><BR/>Py: Ja, det är samma. Förutom att det finns många fler, roliga sorter i Tyskland än i Sverige. Jag tycker nog bäst om vitlök och örter, fast paprika är också god. Annars är hemmagjord pastej lätt att göra, antingen på bönor eller solrosfrön. Recept kommer så småningom på min blogg.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-23724867576570117082007-03-04T12:42:00.000+01:002007-03-04T12:42:00.000+01:00åh vad kul med överaskningspaket! Såg gott ut med ...åh vad kul med överaskningspaket! Såg gott ut med pastejen på mackan. Har aldrig provat Tartex men sett att det finns sånna tuber på ica. Vet du om de är lika som "dina" små burkar, är det samma innehåll? Om du provat nån av tartex-tuberna vilken tycker du är godast? blev nyfiken på att prova. Och tack för en trevlig blogg!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-89474117674322356892007-03-03T16:41:00.000+01:002007-03-03T16:41:00.000+01:00innehåller inte allt det där mycket smaktillsatser...innehåller inte allt det där mycket smaktillsatser och andra konstgjorda ämnen som egentligen inte är så bra för kroppen?<BR/>varför är du intresserad av veganska produkter som liknar kött? blir nyfiken!Anonymousnoreply@blogger.com