tag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post2338061595503749367..comments2023-10-28T11:15:53.621+01:00Comments on Veganvrak: NamnsdagstårtaSara Rudenmohttp://www.blogger.com/profile/14241817233239051462noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-67224860122475008222008-06-08T21:40:00.000+02:002008-06-08T21:40:00.000+02:00Gjorde tårtan till mitt börthdayparty igår, vilken...Gjorde tårtan till mitt börthdayparty igår, vilken succé! enormt god! tack!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-28280663425074583252008-02-10T12:39:00.000+01:002008-02-10T12:39:00.000+01:00Good Grief: Ja, hyfsat iallafall. Använd en ballon...Good Grief: Ja, hyfsat iallafall. Använd en ballongvisp istället, då vispar du liksom in luft som gör att grädden blir fluffigare. Tror inte det blir så bra av att använda stavmixern eller matberedaren. Jag använder vispen till tillhör min mixerstav. Grädden blir en aning fluffigare men den är fortfarande lite lös. Ställ in grädden i kylen ett tag så sätter den sig.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-60222455642246361462008-02-07T22:14:00.000+01:002008-02-07T22:14:00.000+01:00Lyckas du vispa den där GoGreen väl? Jag har inga ...Lyckas du vispa den där GoGreen väl? Jag har inga goda erfarenheter av vispandet, det blir bara lösare. Nu har jag förvisso bara använt 1. Stavmixer, 2. En skum vågig platta till matberedaren, 3. Kniven till matberedaren.<BR/>Kan det vara så att knivarna förstör kanske?Good Grief Swedenhttps://www.blogger.com/profile/14630037566516288814noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-87966662715147789412007-11-27T17:28:00.000+01:002007-11-27T17:28:00.000+01:00Nu har jag provat den här tårtan. Supergod, föruto...Nu har jag provat den här tårtan. Supergod, förutom att jag tyckte Soyatoo-grädden hade en rätt skum bismak, nästan som om den var för gammal. <BR/><BR/>Men... nu två dagar efter baket är tårtan ännu godare än när den var färsk! Den har liksom guckat ihop sig ordentligt.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-31006551215619472212007-09-27T18:16:00.000+02:002007-09-27T18:16:00.000+02:00Hakko: jag gör sockerkaka på sånär samma sätt. Tar...Hakko: jag gör sockerkaka på sånär samma sätt. Tar dock mer vetemjöl istället för potatismjöl och det funkar hur bra som helst. Testa det!<BR/><BR/>Ida: ja, sen två år tillbaka ungefär. Både Soyatoo och GoGreens vispbara brukar finnas i vanliga mataffärer. GoGreen är min favorit.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-13758708830134462642007-08-30T23:30:00.000+02:002007-08-30T23:30:00.000+02:00Finns vispbar sojagrädde nu alltså? Magiskt, har i...Finns vispbar sojagrädde nu alltså? Magiskt, har innan bara hört om misslyckade försök att vispa upp vanlig sojagrädde med typ citron och det har aldrig blivit fluff!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-11762366921913259142007-08-21T17:55:00.000+02:002007-08-21T17:55:00.000+02:00det här var kalasgott! men jag tycker nog att sock...det här var kalasgott! men jag tycker nog att <A HREF="http://www.vegan.nu/recipes/index.php?recipe=495" REL="nofollow">sockerkaka med variation</A> är snäppet bättre sockerkaka? jag brukar göra den och byta ut margarinet mot solrosolja, det brukar gå hem i stugorna. men kanske att din blir bättre som just tårtbotten? jag får prova runt lite.<BR/><BR/>sojagrädde blandat med hallonsylt var verkligen en höjdare. tack för alltAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-13208165907793794102007-07-22T13:16:00.000+02:002007-07-22T13:16:00.000+02:00det glädjer ullan mycket att du är tillbaka på nät...det glädjer ullan mycket att du är tillbaka på nätet. "if you dig on vegan food..." som dandy warhols diktade. Fanzinet är underbart fö, när kommer nästa upplaga?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-34898524950161825082007-07-20T23:20:00.000+02:002007-07-20T23:20:00.000+02:00Shit vilken tur att jag tittade in på din blogg im...Shit vilken tur att jag tittade in på din blogg imorse! Jag behövde desperat en födelsedagstårta till imorgon att bjuda familjen på och så hittade jag ett bra recept här! tack tack! Jag använde dock drottning- istället för hallonsylt. Blev sjukt gott! (det lilla jag provsmakat...)<BR/><BR/>Och väldigt roligt att slödja i marsipan :)Anonymousnoreply@blogger.com