tag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post3595058730312760626..comments2023-10-28T11:15:53.621+01:00Comments on Veganvrak: Om pålägg från TysklandSara Rudenmohttp://www.blogger.com/profile/14241817233239051462noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-85720979644268129672007-02-19T21:36:00.000+01:002007-02-19T21:36:00.000+01:00Puddingpulver är dock något jag tänkte köpa med mi...Puddingpulver är dock något jag tänkte köpa med mig, men jag glömde att leta. I många tyska recept ska det nämligen vara puddingpulver och jag vet aldrig vad jag ska ersätta det med. Det funkar säkert med marsanpulver och lite extra potatismjöl, men ibland vill man ha det där andra.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-20528352006427520372007-02-19T18:04:00.000+01:002007-02-19T18:04:00.000+01:00Visst köper man alltid med sig fel saker när man ä...Visst köper man alltid med sig fel saker när man är utomlands? Jag släpade hem inlagda plommon på en 14-timmarsresa från Prag. De var slemmiga, äckliga och alldeles för söta. Och vägde ett kilo. Och dessutom köpte jag vaniljpuddingpulver, haha! Snacka om märklig prioritering.Gittohttps://www.blogger.com/profile/16925400594009041595noreply@blogger.com