tag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post4596267876416132282..comments2023-10-28T11:15:53.621+01:00Comments on Veganvrak: And the winner is...Sara Rudenmohttp://www.blogger.com/profile/14241817233239051462noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-20625596765063536042007-03-08T15:22:00.000+01:002007-03-08T15:22:00.000+01:00jordnötter också kom ja på!jordnötter också kom ja på!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-35595831739079050022007-03-08T15:21:00.000+01:002007-03-08T15:21:00.000+01:00fanken har ett exakt likadant burgar receptet som ...fanken har ett exakt likadant burgar receptet som den som vann!började göra det för nått år sen.sjukt gott.<BR/>dock har jag alltid hasselnötter i istället.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-85801981917427481532007-03-06T21:21:00.000+01:002007-03-06T21:21:00.000+01:00Jag gjorde precis "vinnarburgaren". Den blev så go...Jag gjorde precis "vinnarburgaren". Den blev så god att det nästan var synd att mata in den mellan hamburgarbröd och smeta på klassiska hamburgaringredienser.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-39485911013707029002007-03-05T20:36:00.000+01:002007-03-05T20:36:00.000+01:00Jag ska definitivt pröva både vinnarburgaren och k...Jag ska definitivt pröva både vinnarburgaren och köttimitation burgaren, de verkar riktigt goda. Yay burgare!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-22979931756675115882007-03-05T17:01:00.000+01:002007-03-05T17:01:00.000+01:00ameeh, precis som jenny säger: jag har ALDRIG vari...ameeh, precis som jenny säger: jag har ALDRIG varit med om att mina biffar fallit isär. måste bli bättre på att kolla mått när jag gör mat så andra kan åstadkomma samma mästerverk som jag ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-14911879242163171252007-03-05T11:58:00.000+01:002007-03-05T11:58:00.000+01:00Äsch päsch, jag har aldrig varit med om att Henks ...Äsch päsch, jag har aldrig varit med om att Henks burgare fallit isär. Man balanserar upp burgaren med lagom mängd vatten och mjöl så funkar de utmärkt. :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-48148079176680834862007-03-05T11:44:00.000+01:002007-03-05T11:44:00.000+01:00Ah, vilket trevligt initiativ det här med burgartä...Ah, vilket trevligt initiativ det här med burgartävling!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-75625958248389928062007-03-05T11:22:00.000+01:002007-03-05T11:22:00.000+01:00Utmärkt beskrvning av tillvägagångsättet för biffa...Utmärkt beskrvning av tillvägagångsättet för biffarna! Jag körde på första alternativet: mixa, stek, ÄT!Alexhttps://www.blogger.com/profile/16982358166035326553noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-31197373876692357192007-03-05T10:12:00.000+01:002007-03-05T10:12:00.000+01:00Förresten, det är trevligt att vända burgarna i st...Förresten, det är trevligt att vända burgarna i ströbröd eller sesamfrön innan man steker dem. Det brukar jag ofta göra.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-66932666401103109442007-03-05T10:11:00.000+01:002007-03-05T10:11:00.000+01:001. Släng ner allt förutom mjöl i matberedaren och ...1. Släng ner allt förutom mjöl i matberedaren och kör tills allting finfördelats. Alternativt mixa bönor och cashewnötter några minuter. Finhacka lök och purjolök och ha i det tillsammans med chilisås och kryddor. Blanda allt. <BR/>2. I med mjölet tills det blir en trevlig konsistens. Det gör ingenting att det blir lite kladdigt, men det ska gå att forma biffar av dem.<BR/>3. Forma biffar och stek dem i rikligt med olja i fem minuter, vänd dem efter halva tiden.<BR/>4. Ät.<BR/><BR/>Om ovanstående inte är utförligt nog får receptmakaren själv gärna skriva ett fylligare recept som jag kan publicera på bloggen.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-80172383435947493162007-03-05T10:00:00.000+01:002007-03-05T10:00:00.000+01:00Tack! Jag sänder iväg en stor del tack till nämnda...Tack! Jag sänder iväg en stor del tack till nämnda pojkvän för att han slet som mest i köket. Själv satt jag som spirituell övervakare på kökspallen en längre tid, viftande med en gaffel i ett colaglas för att få bort kolsyran (jag älskar avslagen cola, särskilt när man är bakis), och dirigerade hit och dit. Men jag hjälpte faktiskt också till en del. Och grattis, än en gång!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-61943289123412936702007-03-05T09:54:00.000+01:002007-03-05T09:54:00.000+01:00Kan ni inte skriva lite om hur man faktiskt GÖR vi...Kan ni inte skriva lite om hur man faktiskt GÖR vinnar-burgaren? "Receptet" är ju bara en ingredienslista... Nog måste det väl finnas tips och tricks för att få den så bra som möjligt? Som typ, när ska man ha i mjölet för att det inte ska klumpa sig? Osv. Jag kräver en utförlig beskrivning!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-69397040220523784172007-03-05T08:15:00.000+01:002007-03-05T08:15:00.000+01:00Jag borde ju egentligen hålla ett tacktal och tack...Jag borde ju egentligen hålla ett tacktal och tacka alla som hjälpt mig fram till den jag är idag, alla som stöttat mig under skapandet av burgaren, mina föräldrar och inte minst gud men väljer att låta bli och bara säga att jag är grymt imponerad att du orkade ställa dig och faktiskt göra alla dessa burgare en uppenbarligen lite småbakfull söndag!Alexhttps://www.blogger.com/profile/16982358166035326553noreply@blogger.com