tag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post8138466763738513332..comments2023-10-28T11:15:53.621+01:00Comments on Veganvrak: LinsbiffarSara Rudenmohttp://www.blogger.com/profile/14241817233239051462noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-66220705542750251282015-05-28T17:43:26.066+01:002015-05-28T17:43:26.066+01:00Ska de verkligen bara koka 15-20 Min? De är fortfa...Ska de verkligen bara koka 15-20 Min? De är fortfarande hårda då, är väl inte så bra för magen?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02676699570118642600noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-26341413033323214192015-04-28T08:02:36.525+01:002015-04-28T08:02:36.525+01:00Verkligen lättlagade och höll ihop bra, men de sma...Verkligen lättlagade och höll ihop bra, men de smakade mest salt och lök (men ändå goda). Jag tar mindre soja och lök nästa gång, så blir de säkert perfekta. Tack för receptet.Karinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-42019094911045795832015-02-13T07:08:43.950+01:002015-02-13T07:08:43.950+01:00Nu skall jag testa dina biffar till mina barn på f...Nu skall jag testa dina biffar till mina barn på förskolan där jag jobbar som kock och måltidspedagog. Håll tummarna nu kör vi!!<br /><br />Resultatet gå att se senare idag på instagram @linaslagakraft<br />trevlig helg!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15226424365267952764noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-60795099411824393712014-02-18T18:25:28.296+01:002014-02-18T18:25:28.296+01:00tänkte bara skriva och tacka för det här receptet!...tänkte bara skriva och tacka för det här receptet! det har blivit vårt absoluta standardrecept för linsbiffar, mycket godare än några andra linsbiffar vi någonsin ätit! brukar få ha lite mjöl för att det ska binda, men kan vara för att jag är n00big på att steka...<br /><br />men vi har säkert gjort dem ett dussin gånger det senaste året!<br /><br />dessa med grönpepparsås och kokt potatis <3Iljanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-8298633867947912162012-09-16T20:04:40.491+01:002012-09-16T20:04:40.491+01:00Åt dem i går, supergoda!Åt dem i går, supergoda!Mickehttp://recept.mickenordin.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-25158582845403256222009-11-29T21:02:07.508+01:002009-11-29T21:02:07.508+01:00supergoda linsbiffar. de bästa jag ätit faktiskt -...supergoda linsbiffar. de bästa jag ätit faktiskt - och så föll de inte sönder. tack för en jättebra blogg /gustavGustavhttp://mindset.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-26730347342760673352009-09-23T16:19:12.216+01:002009-09-23T16:19:12.216+01:00Hallå!
Jag och min fru har gjort dessa biffar någ...Hallå!<br /><br />Jag och min fru har gjort dessa biffar några gånger nu och de är väldigt bra. De bästa linsbiffarna jag lagat. Har i lite mindre vatten än det står, annars precis som receptet. Tack & bock!Unknownhttps://www.blogger.com/profile/03791633248766955722noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-64887311888070977752009-05-12T17:53:00.000+01:002009-05-12T17:53:00.000+01:00Använda vanligt ris istället för matvete. Matvete ...Använda vanligt ris istället för matvete. Matvete använder man istället för färs, i sallader m.m.<br /><br />Vet ni mer vad man kan göra?<br /><br />Istället för matvete kan man använda ris (10-minuters) och använda röda linser, tillsätt eventuellt lite mjöl om det blir för kladdigt.Oscar EK"orre"http://www.metrobloggen.se/ekorrenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-6992722361085444192008-07-23T10:57:00.000+02:002008-07-23T10:57:00.000+02:00jag brukar också göra superbra biffar av blötlagda...jag brukar också göra superbra biffar av blötlagda o sedan mixade små svarta linser samt råriven potatis, stekt lök, svamp o soja. håller ihop finfint o blir jättegott!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-20152636793299212772008-06-16T00:04:00.000+02:002008-06-16T00:04:00.000+02:00Hallá Sara!Har testat dina biffar ett antal gánger...Hallá Sara!<BR/>Har testat dina biffar ett antal gánger nu, de är verkligen uppskattade, min son gillar inte vegetariskt nát vidare men dessa tycker han är toppen!!!<BR/>Har lagt till kikärter och quinoa istället för matvete, försöker undvika gluten!<BR/>Brukar servera med chutney och creme fraiche till, supergott!!!<BR/>Kram PelleAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-66872056006810583342008-03-30T14:26:00.000+02:002008-03-30T14:26:00.000+02:00Hej Sara....Tack för receptet på dina goda linsbif...Hej Sara....<BR/>Tack för receptet på dina goda linsbiffar. Jag hittade inte matvete i affären men hade dinkelris så jag satte det istället, sen duttade jag i lite fransk senap. Mkt goda biffar tänker göra dem igen. <BR/>Ha det....sinikkaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-46241323615623208522008-02-20T10:26:00.000+01:002008-02-20T10:26:00.000+01:00Olle: Lycka till med biffarna!Olle: Lycka till med biffarna!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-8988337211025736552008-02-15T19:50:00.000+01:002008-02-15T19:50:00.000+01:00Olle Tjerström nej men här är jag ute och googlar ...Olle Tjerström<BR/> <BR/>nej men här är jag ute och googlar recept osså kommer jag till din sida. var nära att jag inte upptäckte det. jag tänker göra dina biffar. ha det bra /OlleAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-89337667801827857652007-09-27T22:14:00.000+02:002007-09-27T22:14:00.000+02:00Ah, nu fick jag till dem mycket bra. Istället för ...Ah, nu fick jag till dem mycket bra. Istället för att ”mixa” linser och grejs så överkokte jag dem lite och mosade till en mysig gröt, och sen om man utelämnar ströbröd blir de mycket finare och grönare på något vis. Tips.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-38506743292562386452007-08-30T23:37:00.000+02:002007-08-30T23:37:00.000+02:00Mina faller alltid ihop, ska prova detta recept. M...Mina faller alltid ihop, ska prova detta recept. Men vad är matvete? Behöver man det?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-17407577277451157012007-04-22T16:13:00.000+02:002007-04-22T16:13:00.000+02:00Jodå :) om du bara låter all vätska koka bort. Och...Jodå :) om du bara låter all vätska koka bort. Och tillsätt lite sojamjöl/vetemjöl/potatismjöl/kokt kall potatis etc. om de mot förmodan inte skulle hålla ihop.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-57992244805769090952007-04-21T18:38:00.000+02:002007-04-21T18:38:00.000+02:00«Idiotsäkra» skulle jag väl inte kalla dem.. :) Su...«Idiotsäkra» skulle jag väl inte kalla dem.. :) Supergoda, dock. Får träna på dem.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-26341037969410951142007-04-17T13:47:00.000+02:002007-04-17T13:47:00.000+02:00Jag brukar använda kokta röda linser och mixa med ...Jag brukar använda kokta röda linser och mixa med havregryn och vatten. Det är enkelt och ger bra konsistens och hållbarhet. Blandar i stekt lök och kryddor och kan sedan formas till biffar eller bollar. Tänker prova ditt recept, omväxling förnöjer.Anonymousnoreply@blogger.com