tisdag 26 oktober 2010
Hållbarhet 2010 i Göteborg
Har du inget särskilt för dig den 18 november? Bor du i Göteborg och studerar på universitetet eller Chalmers? Anmäl dig i så fall till Hållbarhetsdagen, en inspirationsdag med fokus på hållbar utveckling. På programmet står flera intressanta punkter. Maria Wetterstrand kommer att föreläsa, liksom Tone Bekkestad. Och med på ett hörn finns jag, som kommer att leda en workshop om vegansk mat. Kom och var med vettja!
tisdag 5 oktober 2010
2 GRÖNA på lördag!
Jag och Emil är inte längre kvar i Uppsala, men restaurangen 2 GRÖNA RUM & KÖK lever vidare ändå. Det är med varm hand vi lämnar över köket till Olga. Kom och gör terminspremiären till en succé!
Hämtat härifrån:
Menyn för aftonen är följande:
Förrätter:
Kantarell-croquetas (friterad panerad bechamel med kantareller) med aioli
Spansk squashcréme med rosmarinkrutonger
Liten sushi (1 maki, 1 maki med caviart, nigiri: 1 tofu, 1 avocado, 1 melon)
Varmrätter:
Valenciansk paella med okra
Tzai bourguignon med potatisgalette
Stor sushi (3 maki, 1 maki med caviart, nigiri: 1 tofu, 2 melon, 2 avocado, 1 omelett)
Portobellohattar med säsongens rostade rotfrukter samt skogsvamp och grönpepparsås
Desserter:
Chokladmousse
Husets pecanglass
Vaniljtartelette med rosmarinmarinerade persikor
För att boka bord:
018-666143
3q(a)ghnation.se
Studentkort krävs
Vi ses bland faten!
Hämtat härifrån:
Menyn för aftonen är följande:
Förrätter:
Kantarell-croquetas (friterad panerad bechamel med kantareller) med aioli
Spansk squashcréme med rosmarinkrutonger
Liten sushi (1 maki, 1 maki med caviart, nigiri: 1 tofu, 1 avocado, 1 melon)
Varmrätter:
Valenciansk paella med okra
Tzai bourguignon med potatisgalette
Stor sushi (3 maki, 1 maki med caviart, nigiri: 1 tofu, 2 melon, 2 avocado, 1 omelett)
Portobellohattar med säsongens rostade rotfrukter samt skogsvamp och grönpepparsås
Desserter:
Chokladmousse
Husets pecanglass
Vaniljtartelette med rosmarinmarinerade persikor
För att boka bord:
018-666143
3q(a)ghnation.se
Studentkort krävs
Vi ses bland faten!