tag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post4367322909025088876..comments2023-10-28T11:15:53.621+01:00Comments on Veganvrak: Klassiker på tallrikenSara Rudenmohttp://www.blogger.com/profile/14241817233239051462noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-76821277238589168372011-09-20T19:08:21.132+01:002011-09-20T19:08:21.132+01:00Hej! Jag testar just ditt recept. Vilket sojakött ...Hej! Jag testar just ditt recept. Vilket sojakött rekommenderar du? En torkad variant som man förväller? Blir det bra om det får koka en timma? Funderar på om sojaköttet inte blir lite muggigt...Jörgenhttps://www.blogger.com/profile/11702277066100637664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-41897715434036583372008-06-09T13:19:00.000+02:002008-06-09T13:19:00.000+02:00Det låter gott! Ska pröva vid tillfälle ...Har du ...Det låter gott! Ska pröva vid tillfälle ...<BR/>Har du försökt med "Schlemmertopf" (kallas också för "Römertopf")? Det är en lergryta med lock. Man vattnar den, lägger i alla ingredienser, ställer den i ugnen, gör annat i en timme eller två (eller tre), kommer tillbaka och äter! Otroligt praktiskt. Tänkte på det när jag läste här: "Mat som sköter sig själv tycker jag om." ...<BR/><BR/>Sommarvarma hälsningar från<BR/>Madlen, tysk mat(lagnings)förtjust lärarstudent i Göteborg;)Madlenhttps://www.blogger.com/profile/08787761591363372095noreply@blogger.com