tag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post6706117095705665433..comments2023-10-28T11:15:53.621+01:00Comments on Veganvrak: PåläggsspecialSara Rudenmohttp://www.blogger.com/profile/14241817233239051462noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-62563542872988718502007-03-14T20:46:00.000+01:002007-03-14T20:46:00.000+01:00ska också testa solrosfröreceptet! personligen tyc...ska också testa solrosfröreceptet! personligen tycker jag att jordnötssmör rockar =)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-5630764624840091652007-03-13T23:22:00.000+01:002007-03-13T23:22:00.000+01:00Tack för kommentarerna! Och ja, det är silkentofu ...Tack för kommentarerna! Och ja, det är silkentofu på smörgåsen.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-53165915298123936312007-03-13T21:33:00.001+01:002007-03-13T21:33:00.001+01:00Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.izzahttps://www.blogger.com/profile/09281778941524891925noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-74683689924932513472007-03-13T21:33:00.000+01:002007-03-13T21:33:00.000+01:00Förresten en grej jag funderar på, vad är det vita...Förresten en grej jag funderar på, vad är det vita "krämiga" och ostliknande som ligger på en utav mackorna? Är det silkentofu kanske?izzahttps://www.blogger.com/profile/09281778941524891925noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-4976843634983805532007-03-13T18:35:00.000+01:002007-03-13T18:35:00.000+01:00Hej! Vilka härliga bilder och texter! Jag har länk...Hej! Vilka härliga bilder och texter! Jag har länkat till din blogg från min nu och skrivit ett litet inlägg om din blogg! :)<BR/>Ha det bra och hoppas på fler underbara inlägg!<BR/>http://smakrik.blogspot.com/2007/03/ny-blogg-lnk.htmlizzahttps://www.blogger.com/profile/09281778941524891925noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-18267489087928200052007-03-13T12:26:00.000+01:002007-03-13T12:26:00.000+01:00Jag bor i Frankrike och måste bara göra ett tilläg...Jag bor i Frankrike och måste bara göra ett tillägg angående ditt pastejinlägg nedan. I de biologiska affärerna finns även här vansinnigt många olika tartexsmaker, förutom de man kan förvänta sig (pesto, örter osv) till exempel chardonnaysmak. Vet dock inte om just det kanske är en smak framtagen för den franska marknaden...<BR/><BR/>Roligt med tips på egengjorda pålägg förresten!the very first liehttps://www.blogger.com/profile/10575219865156820184noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-54891573796683505372007-03-12T14:29:00.000+01:002007-03-12T14:29:00.000+01:00Wow, vad du har varit flitig. Massor med smarriga ...Wow, vad du har varit flitig. Massor med smarriga pålägg och födelsedagsmiddagen verkar hur god som helst.Nässelblom och chokladhttps://www.blogger.com/profile/05506199546741923644noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-65007500252330892732007-03-11T23:11:00.000+01:002007-03-11T23:11:00.000+01:00massa bra tips ju! måste testa solrospålägget, låt...massa bra tips ju! måste testa solrospålägget, låter himla smarrigt :)natzhttps://www.blogger.com/profile/01097108861156751917noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-9208112910443712812007-03-11T18:00:00.000+01:002007-03-11T18:00:00.000+01:00åh vad roligt, bra tips!åh vad roligt, bra tips!Anonymousnoreply@blogger.com