tag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post8943881307468963620..comments2023-10-28T11:15:53.621+01:00Comments on Veganvrak: En trogen vegansk följeslagareSara Rudenmohttp://www.blogger.com/profile/14241817233239051462noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-61349939065678228392010-03-02T20:05:59.353+01:002010-03-02T20:05:59.353+01:00Jag har alltid gjort mina morotsbiffar så här:
riv...Jag har alltid gjort mina morotsbiffar så här:<br />riv grovt morötter och potatis. Blanda i skorpmjöl och italiensk salladskrydda. Stek i smör. Njut!<br />Funkar fint tillsammans med grönsallad och lingon. Steker allt utom fisk och morotsbiffar i olivolja: Här krävs smör!<br />Är det verkligen gott med sojamjöl till morotsbiffar? Blir det inte beskt?<br />Kolla min blogg under Mat om du vågar! För där har jag ett tips om sjukt god prinsesstårta som alla i min bekantskapskrets blir illamåendes av att höra talas om, de fegisarna. :-)anna-mihttp://wendel.bloggie.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-45614391551033109582009-02-11T11:38:00.000+01:002009-02-11T11:38:00.000+01:00Det finns en högst intressant variant på morotsbif...Det finns en högst intressant variant på morotsbiffar med jordnötter i och sojagrädde och ströbröd för att få det att hålla fast.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-86142487576210137622009-02-09T18:40:00.000+01:002009-02-09T18:40:00.000+01:00mmm! det blev jätte gott! och det var skit enkelt ...mmm! det blev jätte gott! och det var skit enkelt att göra, billigt me!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-37496094296825621892009-02-02T16:07:00.000+01:002009-02-02T16:07:00.000+01:00Magnus:Inte från skaparen av denna blogg, men fort...Magnus:<BR/>Inte från skaparen av denna blogg, men fortfarande ett tips. Chickpea cutlets från boken Veganomicon. De går att googla fram, så du behöver inte köpa den (även om det inte är helt dumt att göra det.)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-59294687554637957262009-02-01T16:23:00.000+01:002009-02-01T16:23:00.000+01:00hmm, jag vet inte riktigt vad det finns för olika ...hmm, jag vet inte riktigt vad det finns för olika varianter :P tänkte mer om du hade ett eget recpet/favoritrecept som du kunde dela med dig av.<BR/><BR/>receptet på de jag gör är väl något i stil med en burk kikärter, 2-3 morötter som jag river och så mosar jag ihop allt och har i lite grahamsmjöl och lite lite olja. <BR/><BR/>ibland har jag i en del samba oelek eller något annat starkt för att få lite smak på dem. jag har dock en tendens att få tillfällig minnesförlust och glömma det. de går att äta endå :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-422245841226473712009-02-01T16:12:00.000+01:002009-02-01T16:12:00.000+01:00Magnus: Är det några särskilda kikärtsbiffar du me...Magnus: Är det några särskilda kikärtsbiffar du menar?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-14054011460626139842009-01-31T17:02:00.000+01:002009-01-31T17:02:00.000+01:00hej hej! jag undrar bara om du har testat kikärtsb...hej hej! jag undrar bara om du har testat kikärtsbiffar någon gång och vad du i så all tyckte om dem. det kanske till och med är så att du har ett eget superrecept som du kunde dela med dig? jag har själv inte ätit morotsbiffar än men det kanske är dags att ge dem en chans. tack så mycket för en underbar blogg!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-45510225115700542112009-01-31T10:24:00.000+01:002009-01-31T10:24:00.000+01:00Å, vad trist att ha sådana traumatiska minnen av n...Å, vad trist att ha sådana traumatiska minnen av något som kan vara så gott! Det kurrar i min mage när jag läser denna braiga blogg! Synd bara att det är flera timmar kvar till lunch!<BR/>/SaraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-75198513186657437172009-01-29T08:08:00.000+01:002009-01-29T08:08:00.000+01:00Även jag är traumatiserad av morotsbiffarna. Hu, d...Även jag är traumatiserad av morotsbiffarna. Hu, det ger mig rysningar att tänka på dem. De brukade serveras med kokt, tråkig potatis (mind you, om råvaran är bra kan kokt potatis vara fullt tillräckligt gott) och någon tunn vitgul sås. Och aldrig hölls man mätt på den, och alltid trodde de som serverade den i skolan att nu har de minsann fått till det riktigt bra.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4612319011252111162.post-9932979222962446272009-01-28T23:09:00.000+01:002009-01-28T23:09:00.000+01:00Jag ska erkänna att en av mina största fiender är ...Jag ska erkänna att en av mina största fiender är just morots- och grönsaksbiffar. Det fick man i skolan och sedan har jag fått det hos folk som inte kan ngt om vegetarisk matlagning. Min tanke är att folk som tror att äta grönsaker är att vara vegetarian serverar grönsaks- och morotsbiffar, de som tror att man bara tar bort kött men inte äter ngt annat protein. Sen har min mamma motbevisat mig med goda grönsaksbiffar. Men jag kan fortfarande inte äta halvfabrikat i sådan väg... :)<BR/><BR/>Vilket trauma som hängt med i 15 år. :) Och så pass att jag till och med berättar om det här.Anonymousnoreply@blogger.com