Från sittningsmat till någon annat, nämligen en oförskämt snabblagad tofurätt med paprika och curry.
Gul tofuwok med paprika och curry 2 portioner
1 liten gul lök
1 vitlöksklyfta
150 g fast tofu
1 liten klyfta vitkål
1 liten gul paprika
1 tsk curry
1-2 tsk röd currypasta
salt, ev. peppar
Skiva löken och finhacka vitlöken och fräs det i olja tillsammans med curry. Skär tofun i kuber, strimla paprikan och vitkålen och låt det fräsa med löken. Tillsätt currypasta och låt det fräsa några minuter till. Servera med nudlar eller ris.
Tips: köp vegetariska minivårrullar på din lokala asienlivs. Cirka 40 kronor för 80 små vårrullar. Perfekt som tillbehör till sån här mat. Bara att värma i ugnen och servera med sweet chilisås.

OH MY GOD!! Är själv inte vegan, men känner att med dina recept vore det inte ett alltför svårt steg! Det är ju inte trist att äta veganskt! :O
SvaraRaderaVi gjorde detta recept med rökt tofu och hade i några morötter också. Vi kan bara konstatera att det blev alldeles underbart! (som vanligt)
SvaraRadera