
Potatissallad med rucola och soltorkade tomater
kokt, kall potatis
soltorkade tomater
oliver
rucola
(cocktailkapris)
olivolja
balsamvinäger
salt, svartpeppar
Skär potatisen i bitar eller skivor. Skär tomaterna i mindre bitar. Blanda potatis, tomater, oliver, rucola och eventuellt cocktailkapris om du gillar det. Ringla över olivolja och balsamvinäger och blanda om. Salta och peppra.
Krämig potatissallad med dill
kokt, kall potatis
veganmajonnäs, hemgjord eller köpt
havregrädde
färsk dill
johnnys senap
salt, svartpeppar
Tärna potatisen fint. Blanda med majonnäs och lite havregrädde. Finhacka dillen och vänd ner den tillsammans med senap. Smaka av med salt och peppar.
Bönsallad med majs
black eye-bönor
majs
purjolök
kallpressad rapsolja
balsamvinäger
vitlök
salt, svartpeppar
Strimla purjolöken och blanda med bönor och majs. Pressa i vitlöken. Ringla över olja och vinäger. Smaka av med salt och peppar.
Ser gott ut! Vad använde ni för sojakött? Ser inte riktigt form och sånt på bilden.
SvaraRaderaKan vara för att de inte var med på bilden. :) På bilden syns nämligen vara resterna. Sojaköttet gick åt igår. Det var stora bitar, som medaljonger, köpta i Riga, men Bonesto har också stora bitar, du hittar det i hälsokosten.
SvaraRaderaJag tror de har bytt namn till beneviva förresten.
SvaraRaderahttp://www.bonaviva.se/
Okej, hehe. Jag köpte några större bitar (som jag kallade medaljonger) på en asiatisk butik, de var väldigt goda. Får kanske ta en sväng dit snart
SvaraRaderaGud va gott det såg ut!
SvaraRadera