Fredag middag: Tortillas med bönröra (1 tetra kidneybönor + 1 tetra bönsalsa + spiskummin + koriander + chili + salt), 1 tetra majs, guacamole (2 avokado + 1 vitlöksklyfta + salt), 1 röd paprika och 2 tomater
Lördag lunch: Panaeng curry med tofu och glasnudlar (1 burk panaeng curry grytbas + 300 g tofu + 1 grön paprika + ½ purjolök + 1 dl cashewnötter + 100 g glasnudlar)
Nationaldagsmiddag:
Förrätt: Blåbärssoppa med hallon (Varma koppen)
Huvudrätt: Finnsjögryta (1 msk rapsolja + 2 vitlöksklyftor + ½ purjolök + 300 g vegetarisk kyckling från Veggo + 6 champinjoner + 1 grön paprika + 5 dl sojagrädde + salt) med pasta kokad i för lite vatten (som nämnts ovan glömde vi att fylla på samtliga vattenflaskor)
Efterrätt: Popcorn
Lördag lunch: Falafeltallrik i Tierp. Helt ok, men jag vill helst ha såsen på sidan av så att jag själv kan bestämma om jag vill ha soggiga strips eller inte.
Ni poppade popcorn på trangiaköket! Jag är stolt över dig Sara :)
SvaraRaderaSåklart!
SvaraRadera"Skåne Akvavit + mangojuice", det låter inte som en särskillt god blandning :-)
SvaraRaderaDet är därför det står Drick inte :)
SvaraRaderaHej hopp sara!
SvaraRaderaEn liten fråga ba, om jag inte minns fel innehåller santa maria tortilla bröd e nr 472e...eller något liknande - vilket inte är säkert vegetabiliskt. Såg på en bild att ni hade haft med det på vandringen och undrar: är det säkert veganskt?
MVH natha