söndag 8 november 2009

Tarte tatin och Carlshamns vaniljvisp



Förra helgen blev jag bjuden på Tarte tatin. Jag smakade
då för första gången Carlshamns vaniljvisp, som jag tycker har en bättre, mer vaniljsåsliknande konstistens än Oatlys vaniljvisp samt en godare, mer vaniljigare smak än GoGreens vaniljsås. Jag har inte testat samtliga veganska produkter från Carlshamns, men jag tycker överlag att de är klart bättre än GoGreens produkter, då de både smakar bättre och har bättre konsistens..

2 kommentarer:

Anja sa...

Jag gillade också Carlshamns vaniljvisp jättemycket, men "luftig visp" var ingen höjdare. Den smakade ingenting, och konsistensen påminde mer om vispad äggvita än om vispad grädde om man säger så.

Pehpsii sa...

Måste hålla med ang Carlshamn. Jag har mer och mer börjat gå över till deras produkter, trots att de ibland är lite dyrare för jag tycker som du att de har mkt bättre konsistens.