lördag 16 augusti 2008


Bra saker med Heidelberg:
Sojaglass med pistagesmak!
Hummustallrik med falafel.
Indiska snabbmatsrestauranger.
Pastejer! Just nu äter jag sojapalägg "wie Leberwurst". Lecker!
Sojayoghurt med körsbärssylt.

Mindre bra saker med Heidelberg:
Värdelös mat i mensorna.
Att tjejen som jag hyr studentrummet av har tagit med sig all köksutrustning.
Sällan sojamjölk pa stadens kaféer.

7 kommentarer:

Sven Cahling sa...

Tack igen. Idag bjöd jag på lunch med din morotssoppa (+ vitlöksbröd) och den lyxiga chokladkakan.

Sven

anna sa...

sara, du musst unbedingt den kichererbsen-ingwer-brotaufstrich von alnatura probieren! so sieht's aus: http://images.ciao.com/ide/images/products/normal/521/product-2649521.jpg
ich hab ihn jedenfalls sehr gemocht!

anna sa...

hmm, vielleicht muss ich die adresse teilen: http://images.ciao.com/ide/images/
products/normal/521/product-2649521.jpg

Ida sa...

Kul att läsa om dina tyska äventyr. Du verkar ha det fint! Här hemma laddas det för kursstart. Ses snart!

Olivia sa...

Pistagesmak är lyx...

Anonym sa...

Wie lustig - habe gerade im Internet nach leckeren Rezepten gesucht und dabei deine Seite gefunden. Wollte dir nur sagen: es gibt sehr wohl "köksutrustning" i Heidelberg, t. ex. hemma hos mig! Vad sägs om att testa dina recept i mitt kök?
Hör gärna av dig! Ulrike aus der Altstadt (0176/23748931)

Anonym sa...

I Berlin åt jag med hasselnötssmak. Underbart gott! Roligt att kunna få kulglass också!