torsdag 25 mars 2010

Meny på lördag

Så här blir menyn för restaurangen på lördag.

Förrätter
Tomatsallad med valnötter och ugnsbakad vitlök
Vegansk Club sandwich
Sötpotatis- och äppelsoppa med vitlöksbröd
Sallad med mynta, zucchini, vattenkrasse och rostade sojabönor

Huvudrätter
Boeuf bourguignon med klyftpotatis
Stekt polenta med kalamataoliver, soltorkade tomater och puylinser. Serveras med tomatsås
Het tofugryta med kokosmjölk och röd curry. Serveras med jasminris.
Kidneybönschili med sojafärs, guacamole och majschips

Efterrätter
Vaniljpannacotta med passionfrukt
Blodapelsinsorbet
Chokladkaka med tranbär och lime
Päron- och pinjenötspastilla med vaniljyoghurt

Lördag 27/3 kl. 18.30-01.00 (köket stänger kl. 22)
Boka bord på 3q(a)ghnation.se eller 018-666143¨
Gästrike-Hälsinge nation
Kårleg krävs

4 kommentarer:

kalle sa...

Åt följande; Sallad med mynta,
Boeuf bourguignon
Päron- och pinjenötspastilla med vaniljyoghurt
och det smakade fantastiskt :-)
Tackar!

Sara Rudenmo sa...

vad bra! :D

Sandra sa...

Tar du ställning mot Marockos ockupation av Västsahara? Skriv då under här --> http://www.fishelsewhere.eu/index.php?cat=139&art=1021

elinlinnea sa...

har följt din blogg ett tag och jag vill också komma och äta på nationen.. men jag är ju inte student :(