onsdag 22 augusti 2007

Bakelsespecial!

Efter att ha svarat på ett mail om tips på veganska bröllopsbakelser blev jag så sugen på bakelser så jag beslutade mig för att ha bakelsespecial nästa vecka när jag kommer tillbaka till Uppsala. Kom igen och önska era favoriter, så ska jag se vad jag kan göra! Napoleonbakelser ska jag iallafall göra, och kanske en och annan fruktbakelse med geleöverdrag. Och vem vet, kanske dyker någon schwarzwalds- eller sacherbakelse upp.

10 kommentarer:

hakko sa...

åh, jag har varit bakelselös så länge att jag har glömt bort vad det fanns för gott egentligen. men jag väntar med stor spänning på uppföljningen!

b sa...

åh vad härligt att du snart är tillbaka! ska bli kul att se vad du svänger ihop. jag har nog aldrig ätit några bakelser, men skulle gärna se hur en vegansk budapeststubbe ser ut, mest för att hassan skämtade om det :)

madeleine sa...

budapestbakelse! vore grymt att bjuda morsan på en sådan, hennes favorit :)

jessica sa...

Jag måste säga att jag röstar både på budapest och schwarzwald, två barndomsfavoriter som jag inte har tagit mig ork att prova själv. Napoleonbakelser är jättelätt och blir väldigt goda! Perfekt att göra en hel "tårta" och bjuda på kafferepet :)

Madeleine sa...

och förstås: prinsessbakelse. mm-m!

madelen sa...

åh vad roligt med bakelser, de är så festliga! Nån typ av mocca bakelse kanske skulle va schysst och grodbakelse förstås, mest för att den ser så rolig ut, minns ej om den var så god, väldigt gräddig va? Lycka till i alla fall!

fax sa...

budapestbakelse, ja! princessbakelse, ja! bananbakelse, ja!

mikaela sa...

kanske du kan testa att göra glassbakelser!det är mums-mums! väntar med spänning på resultaten, jag skall bjuda de nya nollorna på mitt program på fika nästa vecka, så det had evarit kul att baka nått veganskt så alla kan äta samma!

Susanna sa...

en bärbakelse!

elfenbenskusten sa...

Jag håller med en föregående talare om Grodbakelsen! Det måste vara den mest perfekta bakelsen någonsin, den har allt! Förutom ett körsbär.