lördag 8 december 2007

Grönsakslandet #2 är färdigt!Nu är det andra numret av mitt och Malins veganska matfanzine äntligen färdigt! Grönsakslandet #2 är 34 sidor tjockt och temat är julen. Du kan bland annat läsa om skinkjouren och den ofantliga skinkkonsumtionen under julhelgen, julian_tysks tankar kring julbröd, hur du gör senapssill utan sill och en hel del andra julrecept, intervju med Christer från radioprogrammet Christer och mycket mer.För att köpa ett exemplar gör du såhär:
1. skriv ditt namn och adress på en papperslapp
2. tejpa fast en tia på en bit kartong eller linda in tian i lite papper
3. lägg adresslappen, tian och 2 frimärken i ett kuvert och posta till:

Sara Rudenmo
Kantorsgatan 44-350
754 24 Uppsala

Om du vill ha fler nummer eller om du kanske inte vill hålla på att skicka pengar med posten kan du maila till gronsakslandet(a)gmail.com för kontonummer.
För dig som kanske missade första numret så kommer jag till veckan kopiera upp fler. Så om du vill ha det så gör du bara likadant som jag har beskrivit här ovan, men skriv att du vill ha Grönsakslandet #1. Det kostar också tio kronor och är 56 sidor tjockt. Där kan du läsa om vårt spännande besök på en tofufabrik, flera goda sojarecept, intervju med en ko, guide till hur du blir vegan och mycket mer.


Uppdaterat: Detta fanzine skulle ha gått att köpa på dagens Vegomässa i Malmö, men Posten har säkert mycket att göra såhär i julkortstider eftersom leveransen inte har kommit fram. Men det går som sagt utmärkt att beställa av mig. Vet du förresten något ställe där man skulle kunna sälja Grönsakslandet? Kanske ditt favoritfik med mycket veganskt, en affär med en fanzinehörna eller något annat ställe där potentiella Grönsakslandetläsare kanske hänger? Hör av dig vettja!

5 kommentarer:

Richard sa...

Kul! Har precis lagt en beställning på brevlådan.

Madeleine sa...

Du borde kunna kränga fanzines på Hagabion och bokaffären Vänder sig om i Göteborg!

Helena (http://asleeponatrain.blogg.se) sa...

Här i Piteå finns det ett kulturellt fik med mycket kravmärkta tesorter och liknande. De har även en stor bokhylla och verkar tycka om det här med egenskapande. De tar in målningar som folk har målat och ställer ut, och jag kan minnas att de även säljer en del böcker.. Det heter alltså Krokodil och ligger i Piteå.

http://www.krokodil.nu/

http://johannapl.bloggagratis.se sa...

Om jag lägger i två tior och fyra frimärken kan jag få båda nummrena?

sara r sa...

Tack för tipsen allihopa!

Johanna: Ja, det går bra, men jag tror det räcker med tre frimärken.