söndag 20 maj 2007

Grönsakslandet

Jag ska bli med odlingslott! Därmed höjs mina tantpoäng avsevärt. Men de är redan förhållandevis låga eftersom jag fortfarande är ordinerad handarbetsförbud. Nåja. Snart blir det till att vända jord och liknande, men först måste jag skriva färdigt min uppsats. Under tiden odlar jag på balkongen och i köksfönstret. Rucolan börjar ta sig på balkongen, och idag planterade jag om mina chiliplantor och tomatplantan. För att spinna vidare på odlingstemat så firar jag med en bild av omslaget på mitt och Malins veganska matfanzine, som ska kopieras nu till veckan. Det är 56 sidor tjockt i A5-format och fullt av spännande saker som en massa sojabönsrecept, intervju med en ko, besök på en tofufabrik, guide till hur du blir vegan, roligt korsord och mycket mer!För att bli en lycklig ägare till Grönsakslandet #1 gör du såhär:
1. skriv ditt namn och adress på en papperslapp eller liknande
2. tejpa fast en tia på en bit kartong eller linda in tian i en bit papper
3. lägg adresslappen, tian och 2 frimärken i ett kuvert och posta till:

Sara Rudenmo
Kantorsgatan 44-350
754 24 Uppsala

Så fort vi är färdiga med fanzinet skickar jag iväg dem. Kom igen och köp gott folk!


Uppdaterat: för en större leverans, maila mig så får ni mitt kontonummer istället. Andra som av någon anledning inte vill skicka pengar brevledes uppmanas också att maila mig, så betalningen kan ske via internet. Och jag kommer antagligen komma på vegomässan, där fanzines kan köpas direkt ur min hand. Och för er som bor i Uppsala går det bra att komma förbi hemma hos mig, eller stämma träff med mig någonstans så slipper ni hålla på att posta pengar.

14 kommentarer:

Emmie sa...

Får man tejpa en tjuga istället? jag vill ha två!

sara r sa...

ja absolut!

Anonym sa...

Vad kostar det om jag bor i USA?

sara r sa...

maila mig så fixar vi det!

Laima sa...

Och om man bor på Kantorn, kan man bara komma över med en tia och ta fanzinet under armen och gå nöjd å lycklig hem?

sara r sa...

laima: ja, och har man tur kanske man tillochmed kan få kaffe med dopp!

Martina sa...

Dethär ska bli spännande! Underbart! Jag länkar GENAST till min blogg!

Made sa...

Hur många frimärken ska man lägga i kuvertet om man vill beställa 5 stycken fanzines?

sara r sa...

made: jag skulle tippa på 6 frimärken (upp till 500 g), men jag vet inte riktigt hur mycket ett nummer väger, men skicka med 6 så skickar jag med de överblivna frimärkena tillbaks.

UndergroundCooking sa...

Coolt! Vi ser fram emot ditt zine. Ses på vegomässan så köper vi av dig då.

Elin sa...

koolt! jag är taggad på att få se fanzinet. :)

Åsa sa...

Va' Kul! Jag ska fixa post så fort jag kan. Har kollat tågtider - och priser framför allt :/ så det blir tyvärr ingen vegomässa för mig :( Har jag tur kanske jag kan läsa om hur den var hos dig...? :)

Seitan Wörshipper sa...

Hey! That looks wonderfull! I love those little DIY style "zines" but I`m too lazy to start zine with my own, but that vegan food magazine looks and sounds intresting! I´m living in Finland and I don`t know how I can order that zine If I want to order it?(I`m not sure about that but I`m thinking about that will be nice to read ;))

sara r sa...

Of course you're going to order it! :) Just send me an email and i'll tell you how.