fredag 14 mars 2008

Tofuline creamy smooth

Nu finns det återigen mjukost av annat fabrikat än Tofutti i vissa mataffärers kyldiskar! Tofuline har just lanserat två sorter, en naturell och en med vitlök och persilja. Finns bland annat på ICA, Hemköp pch Vi-butikerna. Hoppas att Coop också tar in dem snart. Jag har inte sett dem här i Uppsala än, men ska ut och leta till veckan.


Bild från Ingmans.

Läs mer på Ingmans hemsida.

16 kommentarer:

Anonym sa...

hej! jag hittade din blogg och tänkte tipsa om att ica luthagen har tofuline-färskosten. i alla fall hade de det förra veckan. fast jag vet inte om jag tyckte att den var så jättegod, men helt okej ändå. bra blogg förresten! /hannah

Johanna sa...

Hoppas de här kommer vara ett lite billigare alternativ. Det är liksom inte roligt att betala 39 kr för något som inte räcker så länge.

Annica sa...

Skall verkligen hålla mina ögon öppna! :D

Anonym sa...

För alla göteborgare så finns osten på ICA Focus. Har bara smakat med vitlök och persilja ännu, den var rätt god. Kostade ungefär 22 kr.

Anthony Santinelli sa...

I Västerås finns den på Hemköp, där de tog bort Tofutti från hyllan samtidigt. Jag gillade Tofutti bättre men Tofuline är ju billigare.

Å andra sidan räckte Tofutti betydligt längre och var krämigare. Tycker Tofuttin är lite vattnigare och tråkigare i smaken.

UndergroundCooking sa...

Gött! Tack anonym för ditt gbg-tips!

Anonym sa...

Verkar jättgott! Någon som sett den i en butik i Linköping?

Heikki sa...

Cool. I hope they'll be available in Finland, too.

Anonym sa...

Någon som vet var man kan hitta den i Stockholm?

VeganAmanda sa...

hoppas det är OK att jag länkar till din sida på min veganmatblogg: vegandeli.blogspot.com, kolla gärna:)

Jessica sa...

Din sida är verkligen kanon!

Jar några vänner som är veganer och är själv intresserad av all sorts mat. Har du några särskilda tips för att baka bröd och kakor på veganskt vis?

MVH Jessica
http://jessicasmat.bloggagratis.se/

Anonym sa...

I Linköping finns den på hemköp i Ryd i alla fall. Jag tyckte nästan att den smakade som majonnäs, säkert jättegod i smörgåstårta.

Emmie sa...

Jag köpte den på Ica Maxi i Malmö för 18 kr förpackningen. Glad att den var så billig! Tycker både vitlök o örter och den naturella var helt ok. Bra pris också :)

Anonym sa...

På Hemköp city i Stockholm fanns den. 22 spänn.

Anonym sa...

Tack för tipset anonym (18 mars 2008 14:16:00 CET)!

Jag hittade även båda sorterna på Ica Maxi. Väldigt smarrig!

Klart billigare också. 99 kr/kg om jag minns rätt. Tofuttin ligger väl på 200 kr/kg eller så...

Anonym sa...

Jag skickade iväg mail till de mataffärer jag brukar handla i och nu har dem tagit in tofutti mjukosten på Vinn stormarknad! Ligger i Sollentuna, sthlm