tisdag 24 februari 2009

Off topic: lite av vad jag gör när jag inte lagar mat

När jag och Emil inte pluggar, lagar mat eller är med vännerklipper vi ut saker i häftplasteller bygger pärlplattoreller letar burkar på loppiseller läser böcker i badkareteller sitter vid köksbordet och funderar på vad vi ska ätaeller tillber vår husgud Tove Janssoneller beundrar vårt fina överkasteller spelar tv-spel.

12 kommentarer:

Sara sa...

Finns det någon möjlighet att köpa sånna där pärlplattor av dig? Min pojkvän har hittat två stycken på stan, och han tycker att de är grymma och vill ha fler. ;)

Sara Rudenmo sa...

Visst, maila mig så fixar vi det!

Anonym sa...

Jag höll nästan på att skriva att jag älskar dig. :D Vad jag försöker säga är att du gör väldigt inspirerande och fina saker som jag också gillar att göra. Och spela tv-spel förstås.

Jag har för övrigt en sån där kakburk med grönt lock där det står "kakor" istället för "bullar." :D

Var kan man köpa sån fiffig häftplast?

/ Linnea

Emo sa...

Vill du göra lite andra figurer av pärlorna, så kan du ta en titt på
http://parlkonst.se/

fredrik sa...

shit vilka pärlplattor!! guddomliga. du kanske skulle starta en till blogg som heter typ "parlplattevrak" eller nåt? :)

Minna sa...

Vad härligt att hitta en bloggarska som jag kan relatera till. Jag går bara första året på gymnasiet, en danslinje, och är vegetarian. (Eftersom jag ännu inte är myndig, så får jag helt enkelt inte för min mamma.) Och dessutom ska jag läsa till lärare efter skolan!

Det jag egentligen ville säga är Tack! Tack för en fin fin blogg!

nemi sa...

åh vilken inspiration! jag vill göra allt det där!

har du några beskrivningar?
tex till överkastet?

Sara sa...

Sanslös: Åh, en kakburk skulle jag också vilja ha! Har inte sett någon sådan. Jag har köpt min häftplast på Uppsala Färg, men det borde finnas i andra butiker som är panduruåterförsäljare eller har annat konstnärsmaterial.

Fredrik: Vem vet, det kanske dyker upp mer pyssel här på bloggen i framtiden.

Minna: Tack för fint beröm!

Nemi: Det är svärmor som har virkat överkastet och jag har inte mönstret, men jag kan nog få tag på det. Det borde finnas en mönster på internet, googla på virkat överkast så hittar du säkert något.

Anna sa...

Vilken söt ekorre. Och prickarna i badrummet är också nya va? Snyggt. Jag har funderat på att pyssla till i badrummet, men vi har en ful blå kakelbård som jag inte känner passar med vad jag vill göra. Man skulle väl bara kunna täck dom med en annan färg, men jag vet inte. Jag kanske borde skicka burken på posten förresten, för det dröjer nog till nästa resa.

Sara sa...

Jag har mailat om pärlplattorna och väntar på svar. :)

Emmie sa...

Åh, lägga pärlplattor med gamla 8-bits figurer är kul. Jag gjorde massor av 'svampar' som glasunderlägg förra året som jag gett bort under året till allt och alla.

Och loppis är nog bland det roligaste som finns, jag är en riktig loppkärring :)

Sara sa...

Vars hittar man såna pärlplattor att lägga??