Restaurangen på lördag
Så, nu är affischen klar. Glöm nu inte att boka bord, ni uppsalabor med kårleg. Ses på lördag!
Lördagen den 19e april är det återigen dags för mig och Nadia att inta nationsköket för att laga vegansk gourmetmat. Platsen är som vanligt GH nation, stället öppnar kl 18 och om du vill vara säker på att få ett bord så bör du boka i förväg.
Preliminär meny:
Förrätter
Avokado med vegansk skagenröra
Rostad tomatsoppa med vitlökskrutonger
Huvudrätter
Risotto med soltorkade tomater och svarta bönor på en bädd av rucola
Nötfyllda savoykålsdolmar med tomatsås
Hasselbackspotatis, seitanstek och rödvinsås med choklad
Ratatouille, pressad potatis och sallad på puylinser
Efterrätter
Hjortronpannacotta
Passionsorbet med ingefärsflarn
Chokladbrownie med heta, kryddiga jordgubbar
Limecheesecake med hallonöverdrag
Kårleg krävs. För att boka bord kontaktar du nationens Tredje Kurator på 018-666 143 eller 3q@ghnation.se
4 kommentarer:
Jag ska til GH o smaka din mat på lördag. Menyn verkar väldigt lovande. Kul ska det bli.
Slurp vad det lät gott! Synd att man befinner sig långt ifrån Uppsala....
Hi Sara, I'm just dropping by to tell that we gave you an Excellence award a few days ago!
Not only are your recipes excellent, but the vegan gourmet events you keep organising really make me wish I lived in Uppsala and had "kårleg"...
-Anni
Kommer du lägga upp receptet på rödvinssåsen med choklad? Den var ruskigt god! Jag skulle gärna servera den på en middag om ett par veckor. :)
Skicka en kommentar