tisdag 15 april 2008

Restaurangen på lördag

Så, nu är affischen klar. Glöm nu inte att boka bord, ni uppsalabor med kårleg. Ses på lördag!



Lördagen den 19e april är det återigen dags för mig och Nadia att inta nationsköket för att laga vegansk gourmetmat. Platsen är som vanligt GH nation, stället öppnar kl 18 och om du vill vara säker på att få ett bord så bör du boka i förväg.

Preliminär meny:


Förrätter

Smördegsinbakad sparris med hollandaisesås

Avokado med vegansk skagenröra

Rostad tomatsoppa med vitlökskrutonger

Pestopaj med grillade grönsaker


Huvudrätter

Risotto med soltorkade tomater och svarta bönor på en bädd av rucola

Nötfyllda savoykålsdolmar med tomatsås

Hasselbackspotatis, seitanstek och rödvinsås med choklad

Ratatouille, pressad potatis och sallad på puylinser


Efterrätter

Hjortronpannacotta

Passionsorbet med ingefärsflarn

Chokladbrownie med heta, kryddiga jordgubbar

Limecheesecake med hallonöverdrag


Kårleg krävs. För att boka bord kontaktar du nationens Tredje Kurator på 018-666 143 eller 3q@ghnation.se

Varmt välkomma önskar Nadia och Sara!

4 kommentarer:

med nål och tråd sa...

Jag ska til GH o smaka din mat på lördag. Menyn verkar väldigt lovande. Kul ska det bli.

Linda sa...

Slurp vad det lät gott! Synd att man befinner sig långt ifrån Uppsala....

Anni sa...

Hi Sara, I'm just dropping by to tell that we gave you an Excellence award a few days ago!

Not only are your recipes excellent, but the vegan gourmet events you keep organising really make me wish I lived in Uppsala and had "kårleg"...

-Anni

Towe sa...

Kommer du lägga upp receptet på rödvinssåsen med choklad? Den var ruskigt god! Jag skulle gärna servera den på en middag om ett par veckor. :)