onsdag 22 juli 2009

Bättre bilder på Mormors favoriter

SLUTSÅLT SLUTSÅLT SLUTSÅLT SLUTSÅLT

Här kommer tre bilder från Mormors favoriter. Skynda dig att beställa om du vill ha, för om två veckor far jag till Berlin och kommer inte hem förrän i slutet av augusti.Mormors favoriter är en receptsamling innehållande 28 veganska recept på både små och större rätter, samt lite sötsaker och bröd. Det mesta har jag bjudit min mormor på och några är veganiserade varianter av hennes recept. Alla recept har jag bloggat om, så den som letar efter något nytt får istället hålla utkik på bloggen. Om du vill beställa ett recepthäfte så mailar du mig på sararudenmo(a)hotmail.com för kontouppgift eller skriver ditt namn och din adress på en lapp, skriver hur många exemplar av Mormors favoriter du vill ha, bifogar 10 kr per exemplar samt frimärken. För ett eller två recepthäften behövs det 2 frimärken, för tre eller fyra behövs det 4 frimärken. Skicka sedan beställningen till

Sara Rudenmo
Kantorsgatan 44-350
754 24 Uppsala

SLUTSÅLT SLUTSÅLT SLUTSÅLT SLUTSÅLT

18 kommentarer:

Anonym sa...

Vi har redan testat två av recepten, och det var verkligen gott. Moussaka och currypastan. Snart blir det baguetterna och soppan med kokosmjölk! Bra zine! :)

Bitte sa...

Har nyss skickat iväg pengar o porto - ser fram emot fanzinet!!

Maria sa...

kanske försent nu
eller
finns det några kvar ?

Sara Rudenmo sa...

Maria: Nejdå, skicka pengar du.

Sara Rudenmo sa...

Maria: Nejdå, skicka pengar du.

Mim sa...

Får man komma med blogg-önskemål?
Jag kommer att besöka Uppsala några gånger framöver och vore tacksam för tips på lunchhak med bra vegetariska alternativ (veganska går också bra såklart, men det är alltså inte nödvändigt).
Jag har försett sett dina inlägg i kategorin Äta ute, men vill gärna ha fler tips :-)

Anonym sa...

Hej! Tack så mycket för tipset om Växby krog. Jag tog med hela tjocka släkten och avnjöt en mkt god lunch. Därefter shoppades det en vacker linneduk. fortsätt med din inspirerande blogg. Elsa

Anonym sa...

Checka min sida veganhjarta.blogg.se. Den är nyfödd som en otvättad lammunge men växer till sig snart. Är det okej att jag länkar till din sida ? Den är bra ! Noelani

Jennu sa...

Hej! Finns det recepthäften kvar?

Linda sa...

Undrar också om det finns häften kvar :)

Sara Rudenmo sa...

Jennu och Linda: Ja, det finns recepthäften kvar. Skicka pengar med posten så postar jag iväg recepthäftena när jag kommit hem från Tyskland.

Märi Malmborg sa...

Jag älskar tzatzikin från denna receptsamling, verkligen ÄLSKAR den!! :) Och innan jag blev vegan gillade jag inte ens tzatziki något speciellt... Jag tackar härmed finaste flickvännen Maria samt mormors favoriter för att de har omvänt mig!

Sara Rudenmo sa...

Märi: vad glad jag blir!

Lenart sa...

Fuuuuck, jag vill ha en men det är så jävla jobbigt o hålla på med post och annan skit. Kan du bara skicka hela receptboken som ett email och så skickar jag 10 kr till ditt konto :)

Anonym sa...

Finns det fortfarande häften kvar att beställa? Skulle gärna vilja ha ett sådant =)

Sara Rudenmo sa...

Lenart: Recepthäftet existerar tyvärr bara i pappersformat, men du kan sätta in pengar på mitt konto om du vill så kan jag posta häftet till dig.

Anonym: Ja, det finns ett fåtal exemplar kvar.

Linnéa sa...

Jag kanske är sent ute, men finns någon kvar? :)
Mvh Linnéa

Anna sa...

Jag vill också ha!! Om det finns kvar.. var ska man skicka pengarna? /Anna