lördag 22 augusti 2009

Ännu mer Berlin


Potatisrullar med ingefärsdip samt wrap med sojabolognese, paprika och chili på Supergood (vegetarisk restaurang med mycket veganskt), Mitte. 5,40 €


Rödvinbärskaka med kanderade hasselnötter samt blåbärstofukaka på Majas Deli (vegancafé), Prenzlauer berg. 2,70 € per bit

6 kommentarer:

Mina tankar sa...

Oj så mycket gott önska jag var i Berlin och kune testa allt:)

Tack för en toppen blogg :)

mariamosh sa...

Jättebra tips, ska testa så många som möjligt nästa gång jag är i Berlin. Såg härligt ut med kaffe och kaka ute i solen.

stinis sa...

jag som alldeles nyss inte alls var speciellt Berlinsugen blir helt galet Berlinsugen av att se detta fantastiska veganutbud, ur din synvinkel. lovely!

mer än toppenblogg.

saran sa...

Tackar och bockar för en toppenblogg. Är så pepp på att åka till berlin, vilket vi ska snart. bokat och klart. vandrarhemmet ligger elldeles bredvid yellow sunshine. det blir en kulinarisk resa hoppas vi. Tack igen för alla tips.

Elin sa...

Tänk att jag alltid snubblar in på din blogg när jag är som hungrigast och har som minst ork att laga något gott. :)

Tänkte i alla fall ta tillfället i akt att tipsa dig och dina bloggläsare att matbutiken Daglivs (i Stockholm, Fridhemsplan) just nu rear ut Tofu med kort datum för 2 kronor paketet! De hade en hel bal med förpackningar när jag var där i dag.

stina sa...

Drabbades verkligen av berlinabstinens när jag läste detta inlägg! du har en fantastisk blogg, blev verkligen inspirerad att börja laga mer vegansk mat, ser ju grymt gott ut! ska skriva in 3 oktober i almanackan redan nu så jag inte glömmer! :)