tisdag 1 september 2009

TVÅ GRÖNA i höst

Jag tycker om framförhållning. Det gör säkert ni med. Se därför till att boka in lördagskvällarna den 3 oktober och 14 november, för då blir det dags för TVÅ GRÖNA igen. Som vanligt är allting veganskt, och som vanligt behövs det kårleg för att komma och smaka maten. För er med ännu större framförhållning, planera för guds skull inte in någonting annat än veganskt julbord söndagen den 20 december. Jag och Emil följer upp succén från året innan med ett hejdundrande julbord på Gästrike Hälsinge Nation. Mer information om det kommer senare.

9 kommentarer:

Fido sa...

Jag ser ugglan!

Emma Nordung sa...

Måste det vara kårleg i Uppsala eller går det bra med vilken kår som helst? Är ju inte lite sugen på att åka upp från Göteborg... :D

Peppen-Maria sa...

Jag (umebo) och ett par vänner är i Sthlm den helgen men skulle gärna avsluta med julbord i Uppsala innan nattåget gem på söndag kväll. Krävs kårleg alltså?

Sara Rudenmo sa...

För att komma på julbordet krävs inget kårleg, utan alla är välkomna! Om man vill komma på restaurangerna den 3 oktober och 14 november går det bra med vilket kårleg som helst, bara man skaffar gästleg här i Uppsala.

mariamosh sa...

Bokar jag bordplats här eller via e-mailadressen på affischen?

/Maria

mariamosh sa...

Till julbordet den 20:e alltså :)

mariamosh sa...

Vilken tid är julbordet? Stod inte på affischen.

Sara Rudenmo sa...

Julbordet börjar kl 16 och håller på till ca kl 19. Du bokar via mailadressen på affischen. Mer information kommer lite närmare inpå julen!

mariamosh sa...

Tack snälla!

För övrigt verkar det öppnat en milkshake bar inne på Sneakers and Stuff i Stockholm, och de kör med växtmjölk och sojaglass i shakerna :)