måndag 15 februari 2010

Terminspremiär för 2 GRÖNA lördag 27/2Allt är som vanligt. Maten är vegansk. Kårleg krävs. Bord bör bokas i tid. Jag och Emil står bakom kastrullerna. Och så vidare. Lördagen den 27 februari smäller det. Då är det terminspremiär för 2 GRÖNA. Meny kommer i början av nästa vecka.

Lördag 27/2 kl. 18.30-01.00 (köket stänger kl. 22)
Gästrike-Hälsinge nation
Kårleg krävs

7 kommentarer:

Erik sa...

heja sara, så himla bra projekt! synd att man bor nån annanstans. får sukta lite på menyerna istället.

Emma Nordung sa...

Hej, jag tror att jag har frågat förut, men kan hur kan man göra om man vill komma men inte är med i en kår i uppsala utan i göteborg men är och hälsar på en vän som är med i en uppsalakår?

Sara Rudenmo sa...

Emma: Du kan skaffa gästleg på din väns nation eller på studentkåren. Ta med dig ditt kårleg från Göteborg samt id-kort och pengar, så fixar de det.

Vilda sa...

Lycka så mycket till. Saknar aldrig Uppsala så mycket som när man läser om dina projekt...

Charles-Michel sa...

Två inlägg på två månader håller inte. Din blogg som brukade vara givet ett besök per dag har reducerats till ett dött register. Jag hoppas att du snart får mer tid att blogg men nu blir jag bara ledsen av att se ett ouppdaterat veganvrak varje dag.

:(

Sara Rudenmo sa...

Charles-Michel: Jag beklagar att du blir ledsen varje gång du tittar in till min blogg. Jag önskar att jag hade mer tid att blogga, men jag har fullt upp med studier och extrajobb just nu. Nu har jag dock avslutat fyra intensiva veckor, och kommer förhoppningsvis på lite mer tid att blogga.

erica sa...

Hej på dig, hoppas allt är bra, lämnar bara ett litet avtryck och önskar dig en trevlig kväll!

Kram Erica