söndag 18 november 2007

Vegomässa i julens teckenDen 8e december är det återigen Vegomässa, denna gång i Malmö. Julmat, saffransbröd, bakelser och julkakor för den hungrige, dessutom en hel del föredrag och annat intressant för den som vill lyssna. Jag kan tyvärr inte åka dit och bjuda på julkakor och sälja fanzines (men fanzines kommer kunna köpas där) för att SJ tar så hutlöst betalt för sina tågbiljetter, men jag tror att det kommer bli en hejdundrande mässa och jag önskar jag vore på plats.

För övrigt upptäckte jag häromveckan att veganskt godis från ScandiCandy, utställare på vegomässan, finns att köpa på Plantagen (av alla ställen) här i Uppsala. ScandiCandy gör gelatinfritt godis, sådana sega saker som jag inte riktigt förstår tjusningen med, men jag ska nog ta och köpa en burk nästa gång jag tar mig till Plantagen för att jag uppskattar att de (ScandiCandy, inte Plantagen) avstår från gelatin när de gör godis.

5 kommentarer:

Mart sa...

Jag kan inte heller åka på grund av SJ...

suck:(

Ann-Louise sa...

Om du har vägarna förbi New York måste du besöka Angelica Kitchen, som kan vara världens bästa veganska restaurang...

PAS sa...

Dessvärre var det E120 i dom på Plantagen...på vegomässan hade dom liknande mix tii försäljning fast då utan krossade löss.
Jag har mejlat dom ett par ggr men dom svarar inte, synd för det är jävligt acegodis!

Anonym sa...

ett tips: kolla www.tradera.se och kolla sj´s auktioner dom säljer ut jättemånga resor sthlm-malmö för 50 lappen. :)

Anonym sa...

sicken söt gris de har på affischen, den skulle jag vilja ha! jag drömde om små röda grisar i natt. och igår lagade jag och Heidrun knäck. den blev god men lite för mjuk. vi fick leta i timmar för att hitta knäckformar, tydligvis har de inte samma knäcktradition i norge. går det att veganisera förresten? har du skrivit nåt om det förut?
kramar ani