lördag 13 december 2008

Jag vill också ha vegansk snabbmat!

Hur många fler än jag är sjukt avundsjuka på att man inte bor i Malmö där det finns flera sorters veganska pizzor, tusen olika korvar och snabbmatsställen där det faktiskt går att gå mätt och belåten ifrån? Räck upp en hand alla ni som vill försöka få Uppsala till att bli en veganvänlig stad vad gäller snabbmat. Vad sägs om olika veganska pizzor på Pizzaköket och köttiga vegburgare med hamburgerdressing på Jalla (som nu har nattöppet!) eller My Gyros? För övrigt planerar jag Max fajitasallad som nattamat efter kvällens festligheter. Salladen är vegansk om man skippar ost och gräddfil. Rapport kommer imorgon.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Malmö verkar perfekt för veganer. Där finns ju allt, och olika alternativ! Utbudet i Halmstad är pinsamt.

Anonym sa...

Ja! Det behövs en plan för att malmöfiera resten av Sverige. En kampanj för att få många av landets gatukök att sälja veggo-burgare vore en bra start. Det vore guld med ett väldigt konkret flygblad som förklarar vegankost, vilka lokala grossister som kan ta in veggo-burgare, artikelnr osv samt något om kavlis veganska dressing. Många gatukök är nog positiva - de saknar bara konkret information.

Linda Gustafsson sa...

Om ni kommer till göteborg nån gång så rekommenderar jag Kellys på Andra Långgatan, vegan-pizzor, hamburgare och annat gott ;)

Intressant blogg detta, är själv inte vegan men alltid bra med tips. Har lagt till dig bland mina länktips på lindassmultron.blogspot.com , hoppas det är ok.

God fortsättning på 2009!
Linda

Anonym sa...

Bredvid My Gyros, på Sandwich, finns det stora falafeltallrikar! Kostar visserligen en slant, men det är gott!