onsdag 22 april 2009

Körsbärsglass i kvällssolen på TrädgårdsgatanAlla människor älskar ju glass. Alla människor älskar dessutom att kunna sitta utomhus och njuta av kvällssolen och samtidigt sippa på en glassdrink. Alla människor vet kanske inte om att de älskar glass och glassdrinkar, men det beror antagligen på att de aldrig har testat hemgjord saltlakritsglass i skuggan av äppelträden i GHs trädgård.

Onsdagen den 6:e maj slår vi upp portarna för maj månads trevligaste häng - nämligen glassbaren i GHs trädgård. Kom hit och njut av hemgjord glass och glassdrinkar! Efter premiäronsdagen håller glassbaren öppet varje fredag i maj.

Pubmeny finns för den hungrige. Öl och annat alkoholhaltigt finns självklart för den som hellre dricker det än glassdrinkar.

Mycket veganskt finns.

Varmt välkomna hälsar glassmästare Sara Rudenmo och Emil Mörk samt glassdrinksmästare Therese Svens

Läs mer på facebook.

6 kommentarer:

fredrik sa...

i love!!! förstås.. måste försöka ta mig dit!

Anonym sa...

Bästa jag hört!!!

Anonym sa...

http://www.veganstore.co.uk/mm5/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=1&Product_Code=186&Category_Code

Här hittade jag en produkt som möjliggör veganska maränger eller som det heter på engelska "Vegan marengue". Ville dela med mig av detta men det kanske du kände till ändå?
Vänliga hälsningar från Cathrine som läser din blogg med stort intresse.

Madeleine Bengtsson sa...

Grymt!!! Jag ska till Uppsala 29:e, lätt att jag kommer och mumsar glass-glass-glass i stora lass-lass-lass!

Anna sa...

Vilken rolig idé. Hoppas det går bra :) Hoppas ni har det bra där i Uppsala. Jag kommer hem vecka 23, sen jobbar jag heeela långa sommaren, plus hösten. Hinner jag inte träffa släkt vecka 23 så blir det väl först efter sommaren. Men jag måste försöka komma till Märsta och träffa lillen, och då kanske vi kan passa på att ses också.

Eva sa...

Såg just att veganvrak är omnämnd i senaste numret av Råd&Rön. Kul :-)