måndag 27 april 2009

Vegansk snabbmat: gnocchi med pesto och bönor

För några veckor sedan upptäckte jag att det finns vegansk gnocchi att köpa på Willys. Jag brukar inte handla på Willys så ofta, så jag vet inte hur länge den har funnits. Gnocchin är hur som helst god och perfekt sådana dagar man inte riktigt har tid att stå vid spisen någon längre tid. Ibland kan det vara skönt att ha något hemma som kokar färdigt innan man knappt hunnit öppna en burk bönor, ta fram peston ur kylen och duka fram tallrikar.


Gnocchin hittar du i kyldisken på Willys. Ett paket med två portioner kostar 13-14 kr.


Gnocchi med hemgjord pesto

5 kommentarer:

åsa sa...

receptet på peston skulle uppskattas!

Johanna sa...

Pesto är så otroligt gott! Jag skulle kunna äta det varje dag. Mitt recept är däremot inte veganskt (har alltså inte ätit det på ett par veckor nu), så även jag skulle bli väldigt glad om du ville dela med dig av ditt?

Robin och Emma sa...

Oh, vi är också sugna på ditt pestorecept.

Bortsett från det har vi en fråga... Grönsakslandet hade ju ett bord på vegomässan i sthlm förra året där ni sålde en del bakverk. I år har vi skaffat ett bord på mässan i malmö, men vi är lite smått oerfarna av sådant. Det vi undrar är hur mycket ni bakade och hur mycket som gick åt så att vi kan få en hint på ungefär hur mycket vi ska baka.

Ha det bra!

Sara Rudenmo sa...

Pestorecept kommer inom kort.

Jag bakade fem tårtor och samtliga var slut efter att halva tiden hade gått. Dessutom gjorde jag två-tre morotskakor och två-tre chokladkakor som också tog slut efter ungefär halva tiden. Mer än så kunde jag inte få med mig i bilen dit :) Baka mer om ni har möjlighet! Lycka till!

Unknown sa...

Jag måste genast besöka Willys. Har letat efter vegansk gnocchi sedan min englandsvistelse för flera år sedan men bara funnit mjölkad variant på ica. Mums.