torsdag 2 april 2009

Snyggast i mejeridiskenJag gillar den här skarpt! Den smakar rätt mycket blåbär och den är härligt krämig i konsistensen, inte alls lika tunn som Go Greens blåbärsyoghurt. Du hittar den i mejeridisken i välsorterade livsmedelsaffärer. Yoghurten kostar ca 25 kr för 0,75 l. Den är dessutom levererad i en väldigt fin förpackning. Spana in Carlhamns mjölkfria mejeriprodukter i din butik. Jag vill ha dem allihopa för att de är så fina.

11 kommentarer:

Veronica Tingvall sa...

Fina men dyra. I alla fall här kostar de mycket mera än de vanliga... det är synd

Signe Rocklin sa...

Jag har bara hunnit testa den med jordgubbssmak än så länge. Den är iaf jättegod. ^^

Viktoria sa...

Ser mumsigt ut!

fredrik sa...

goda!!! men snygga??!! jag gillade förstås när oatly hade rosa loggor. deras nya svarta paket är buhu.

anna n sa...

jag slurpade just i mig all min carlshamn chokladhavredryck, jättegod att värma med ingefärac! på mitt ica får man för övrigt 3 kr rabatt på alla deras produkter hela april (mot kupong då, men den finns i massor)

Kristofer Palmestål sa...

Själv föredrar jag Alpros ekologiska. När det gäller soja känns det väldigt viktigt att välja ekologiskt. Sen köper jag till en eko-sylt och smaksätter själv. Eller gör tzatziki, mums!

Anonym sa...

I Uppsala är den billigare på ICA Maxi (typ 19.90) än på andra ställen, och just denna vecka finns den på extrapris på Coop Konsum (2 st för 40 kr). Jordgubbsvarianten är också god. Däremot Gogreens varianter blir man numera bara ledsen av...

Lise sa...

Men har ni bara hittat produkterna i affären eller har ni sagt till att de ska ta in dem? Jag har letat i massa butiker här i Sthlm men inte hittat i en enda. Mailade Carlshamn och fick till svar att alla butiker kunde beställa men ingen verkar ju ha gjort det. Man måste tydligen säga till...

Anonym sa...

Alltså jag älskar de här produkterna, paketeringen (omg vad jag älskar den!), smaken (speciellt chocklad drycken!!!) och framför allt att det är vegan!

Svar till Lise sa...

Konsum vid zinken har dem, kolla vid hälsohyllorna! Du kommer inte bli besviken!

A sa...

nä fy, deras chokladdryck var ju usch! tjock och slemmig. de veganska chokladdryckerna brukar ju annars vara riktigt goda.