Snabblunch
Lunch som är klar på en kvart är perfekt när man sitter hemma och försöker skriva PM hela dagen. Hittade en liten receptbroschyr från Zeta hemma i kokboksskåpet och ändrade receptet lite så det blev en fullvärdig lunch.
Pasta med rödlök och kidneybönor 4 port
1 röd lök
2 dl kidneybönor
2 dl rödvin
2 msk balsamvinäger
olivolja
salt, peppar
pasta för 2
0,5 dl sojagrädde
1-2 tsk pesto
Koka pastan. Skiva rödlöken och fräs den i olja. Lägg i bönorna. Häll på vinet och vinägern och låt koka tills nästan all vätska har försvunnit, cirka tio minuter. Vänd ner pastan när den är klar. Ringla över olivolja och smaka av med salt och peppar. Blanda pesto med sojagrädde och lägg en klick ovanpå pastan. Garnera med timjan.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar