fredag 1 juni 2007

Kakrally #2

Nu har vi haft kakrally igen, Elin och jag. Vi har bakat kolakakor, chocolate chip cookies, prinsessskorpor och bostonkakor, och allt i miniformat så att de ska räcka till fler människor. Recept kommer i helgen, fast inte till bostonkakorna, för det är ett hemligt familjerecept. Kom till vegomässan så får du smaka!

7 kommentarer:

Louise sa...

Man måste väl inte var vegan för att få komma?

Anonym sa...

Nej, absolut inte! Alla är välkomna!

Anonym sa...

Hej!
Testade dina choclate chip cookies för nån vecka sedan och jag säger bara MUMS!! Dom tog slut sååå snabbt ;-) Riktigt farliga var dom... Syrran snodde receptet också o hon har varit lite smart o fryst in några så jag fick en ikväll också :-)
Ha're //Elisabeth

Anonym sa...

Hej Hej!

Jag är en av alla dem som fick en kaka av dig idag, tack så mycket! Synd bara att receptet är hemligt ;) Jätteroligt att det kom så otroligt mycket folk på mässan \o/

Anonym sa...

åh, berätta allt om mässan! jag var bortrest och missade :-(

Louise sa...

Nu har jag lusläst grönskaslandet, det var kul även fast jag inte tänker bli vegan så vet jag ju oerhört mycket mer om soja nu (hade ingen aning om att man kan gör aegen tofu, jag blir ganska lockad att pröva...). Jag tänkte på att den hemmagjorda yoghuren antagligen skulle blivit frächare med bakterier från hälsokosten. Dessutom blev jag väldigt lockad av aubergin-sillen!

Anonym sa...

yoghurtkultur från hälsokosten har jag faktiskt hemma och dessutom en yoghurtmaskin. jag har redan testat tidigare i år, men det blev varken bloggat eller skrivet om i fanzinet pga. tveksamt resultat, men jag ska göra yoghurt i sommar igen.