fredag 19 december 2008

En tidig julklapp

Min brevbärare Greta har agerat budbärare åt tomten. Häromdagen när jag kom hem låg det nämligen ett stort, vadderat kuvert på hallgolvet. Avsändare var Kotteshopen. Jag blev lite förbryllad och tänkte att jag kanske hade råkat lägga in en beställning på muminsängkläder eller liknande efter lördagens alkoholintag. Jag brukar dock inte ha minnesluckor och kunde inte dra mig till minnes att jag skickat iväg en beställning. När jag öppnade kuvertet låg det världens finaste muminkökshandukar inuti, men ingen faktura. Alltså hade jag inte själv beställt handdukarna. Någon hälsning från beställaren fanns det heller inte. Någon vänlig själ har alltså bestämt sig för att ge mig en tidig julklapp och skickat mig dessa kökshanddukar. Tusen tack till dig som gjorde det!

5 kommentarer:

Jennylusss sa...

Tänk om det är någon på Kotteshopen som var så tacksam för all gratisreklam på din blogg. (?)

Massa kram

Sara Rudenmo sa...

Så kan det också vara men jag vill hellre tro att jag har världens bästa läsare som vill ge mig lite uppskattning i form av muminhanddukar :)

Anonym sa...

God Jul Sara! Handdukarna var mitt sätt att säga tack för allt osjälviskt jobb du lagt ner under året på att sprida dina fantastiska recept till hela världen. Jag har haft jättemycket glädje av dem och det känns fint att kunna ge nånting tillbaks. Ha det bra!

Sara Rudenmo sa...

h: Återigen tack, jag blev otroligt glad! God jul!

Anna sa...

Vilket roligt bevis på uppskattning. Och ännu roligare att det var en okänd avsändare :)