Veganskt i etern
Bild: Kerstin Carlsson
Då var mina första trevande minuter i radio avklarade! Här kan du lyssna på programmet. Mellan 15.30 och 16.00 hör du mig prata om veganmat, fördomar mot veganer, frieriförslag och annat. Njut även av de små drag av hälsingemål som jag trodde att jag hade slipat bort under studietiden i Uppsala. Nu är jag hemmavid och unnar mig semester i helgen.
5 kommentarer:
Bra jobbat, Sara.
Det gjorde du bra! Letade upp receptet på pannacottan här i din blogg och undrar vad du syftar till när du skriver havregrädde. Använder du go greens visp eller oatlys matlagningsgrädde när du gör den?
Tack för en jättebra blogg!
Sabina: Jag använder Oatlys Imat. När jag skriver havregrädde menar jag alltid matlagningsgrädde, i de fall vispgrädde ska användas står det tydligt, men jag ska försöka vara tydligare med det!
Lyssnar nu! I like it!
(synd för en liten felsägning, slipp, att veganer äter ägg och mjölk ;-))
Jenny
Jo jag vet, alla har påpekat min felsägning :)
Skicka en kommentar