torsdag 18 september 2008

Snart dags för 2 GRÖNA RUM OCH KÖK igen!

Nästa lördag är det dags för terminens första 2 GRÖNA RUM OCH KÖK igen! Denna gång är det jag och Emil som står och rör i grytorna, eftersom Nadia har lämnat landet. Menyn är inte helt färdig, men jag kan i alla fall locka med rödbetscarpaccio, kryddig bönchili med mangosalsa, irish coffe-cheesecake och mycket mer. Allt är som vanligt veganskt.

Vad: 2 GRÖNA RUM OCH KÖK
Var: Gästrike-Hälsinge Nation, Trädgårdsgatan 9, Uppsala
När: lördag 27 september, kl 18.30-01 (köket stänger 21.30)

Kårleg krävs. Boka bord hos Tredje Kurator, 018-666 143 eller 3q@ghnation.se


Vi kommer att köra veganrestaurang en gång i månaden, följande datum är spikade:

25 oktober
22 november
17 december (Obs, på en onsdag. Mer info kommer senare, men antagligen blir det julbord och kanske även för folk utan kårleg)

Hoppas vi ses!

4 kommentarer:

helen sa...

hej hej! jag vill bara tacka så rackarns mycket för att du skickade fanzinet alldeles supersnabbt. Nu blir gästveganen, och jag, bakningsfreake, mkt glada. =)
/Helen

Anonym sa...

hej, en fråga: är det den 25/9 (en torsdag) eller är det på lördagen den 27/9?
hur som helst så låter de som något jag inte vill missa!

Ilva sa...

Sara, jag är ju varken vegan eller vegetarian men har en naturlig lutning åt sådan mat men jag vill i allafall säga (vilket jag tänkt göra länge nu) att jag önskar att jag fortfarande pluggade i Uppsala så att jag kunde gå på GH och äta hos er! Alltid lika roliga och spännande menyer! Bravissimi!

Anonym sa...

hej på er underbara tjejer!!! jag var på vegomässan och åt av era underbart goda tårtor samt köpte alla fanzines av er. har alltid varit peppad på att göra eget fanzine om allt och ingenting, så nu har jag satt igång för ni inspirerade mig så sjukt mycket! de första ska vara en lätt handbok (man kan ta med sig i bakfickan) för nyblivna veganer (som jag själv är efter 10 år som vegeterian) där jag radar upp mycke mycke vegangodis som finns i affären, så man inte behöver stå och läsa på baksidan i flera timmar. den kommer vara klar inom en månad. tack för att ni finns och tack för alla underbara recept! puss och massa massa kram från sara - sara.ringdahl@hotmail.com