onsdag 18 mars 2009

Creamy spread med ädelostsmak

Jag bloggade om det här i höstas och nu har ädelosten landat i vissa butikers kyldiskar. Smakat den har jag ännu inte gjort, men jag längtar tills jag får göra det. Jag kan visserligen inte ens dra mig till minnes att jag har ätit ädelost, men jag är övertygad om att jag kommer att gilla det. Ring din lokala hemköpshandlare och be dem ta in den, det har jag gjort. Har du tur hittar du den därför snart på Hemköp vid Stora torget. Osten hittar du på Hemköp, Vi-butikerna, Citygross och AG's, har de den inte inne så be dem ta in den.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Det säljs på min lokala ICA (Lidingö) också.

Kristofer Palmestål sa...

Gött! Nyfiken på att prova. Köpte lök varianten för första gången igår, jättegod på knäckebröd trots en underlig bismak. Hoppas bara att tofuline ställer om till ett ekologiskt sortiment snart.

Anni sa...

oh det ska bli riktigt spännande! när jag får tag på den ska jag laga pasta med ädelostsås. :)

Anonym sa...

Jag har varit fantastiskt sugen på denna sen jag läste om den på den här bloggen, och för någon vecka sedan fick jag chans att smaka då Astrid&Aporna fick in den. Både jag och min fru är väldigt nöjda med smaken och konstistensen. För min del hade den gärna fått vara "mögligare" och mer påträngande i smaken, men det smakar absolut ädelostaktigt!

veganwannabe sa...

Hej Sara!

Jag heter Sara och har inte bloggat särskilt länge, nu har jag precis lärt mig att länka :) Hoppas att det är ok att jag länkar till din blogg? Har följt den ganska länge och dina recept har verkligen varit till stor hjälp sen jag bestämde mig för att bli mer vegan än vegetarian :)

Tack för en bra blogg! Vänlig hälsning Sara

HELLO TIGER! sa...

Åh, vilken pepp! Jag har svårt att bli helvegansk för ost är min bästa mat.

Anonym sa...

Den är jättegod! Jag blandar den med yoghurt, mjölk och lite kryddor för att göra blue cheese dressing. Det är verkligen kalas.

Anonym sa...

Undrar om man kan hitta den här jäveln i Oslo månne. Om någon vet kan ni ju tipsa :)

Sara Rudenmo sa...

Synd att den inte verkar finnas i Uppsala än, för jag ska till Oslo i helgen och hade kunnat ta med.